Gastronomi er for dig, der elsker at lave mad. Måske er du allerede dygtig og passioneret? Måske kan du bare godt lide at lave og spise god mad? På Gastronomi kan alle være med – og alle prøver noget, de ikke har gjort før.
Du er med til at bestemme
Vi tager udgangspunkt i det, som du og holdet gerne vil og tilrettelægger undervisningen ud fra ønsker og ideer. Med andre ord er du selv med til at planlægge og finde opskrifter.
Tidligere har vi bl.a. lavet julefrokost med alt hjemmelavet, smørrebrød ca. 250 stk, aftensmad til alle på skolen, mesterværkskager a la den store bagedyst, tailands inspireret restaurant, besøgt slagteri, udskæring af gris som vi efterfølgende lavede f.eks. pølser, flæskesvær og pulled pork ud af.
Gastronomiprojektet: Når maden skal serveres for alvor
Vi gennemfører hvert år et projekt på Gastronomitlinjen, hvor vi tilbereder og serverer mad for en hel masse mennesker. Hver årgang finder på sit eget projekt. Tidligere har vi fx lavet:
- Pop-restaurant for 100 gæster
- Festmiddag for ældre fra lokalområdet
- Festaften med 5 retter for skolens godt 100 elever
- Cafe for elever og forældre. To dage med ca. 200 gæster
- Gourmet-pølsevogn til et Adventurerace
Gastronomi – fordi maden skal være i fokus
Vi underviser i gourmet fordi vi brænder for at formidle kendskabet til mad, tilberedning og råvarer. Vi nyder at være i køkkenet og nørde i mad – alt fra det traditionelle til det nye og det der trender. Kom og vær med i vores madsnedkeri og lad os inspirere hinanden, lad os sammen lærer af fejl og dermed udforske nye madoplevelser.
Gastronomi er for dig, der elsker at lave mad. Måske er du allerede dygtig og passioneret? Måske kan du bare godt lide at lave og spise god mad? På Gastronomi kan alle være med – og alle prøver noget, de ikke har gjort før.
Du er med til at bestemme
Vi tager udgangspunkt i det, som du og holdet gerne vil og tilrettelægger undervisningen ud fra ønsker og ideer. Med andre ord er du selv med til at planlægge og finde opskrifter.
Tidligere har vi bl.a. lavet julefrokost med alt hjemmelavet, smørrebrød ca. 250 stk, aftensmad til alle på skolen, mesterværkskager a la den store bagedyst, tailands inspireret restaurant, besøgt slagteri, udskæring af gris som vi efterfølgende lavede f.eks. pølser, flæskesvær og pulled pork ud af.
Gastronomiprojektet: Når maden skal serveres for alvor
Vi gennemfører hvert år et projekt på Gastronomitlinjen, hvor vi tilbereder og serverer mad for en hel masse mennesker. Hver årgang finder på sit eget projekt. Tidligere har vi fx lavet:
- Pop-up restaurant for 100 gæster
- Festmiddag for ældre fra lokalområdet
- Festaften med 5 retter for skolens godt 100 elever
- Cafe for elever og forældre. To dage med ca. 200 gæster
- Gourmet-pølsevogn til et Adventurerace
Gastronomi – fordi maden skal være i fokus
Vi underviser i gourmet fordi vi brænder for at formidle kendskabet til mad, tilberedning og råvarer. Vi nyder at være i køkkenet og nørde i mad – alt fra det traditionelle til det nye og det der trender. Kom og vær med i vores madsnedkeri og lad os inspirere hinanden, lad os sammen lærer af fejl og dermed udforske nye madoplevelser.