Medarbejdere

Mød alle medarbejderne på Brejning Efterskole.

Birgitte Dyrbye Jensen

Forstander

Birgitte Dyrbye Jensen

bdj@brejning.dk

Som ny forstander pr. 1. august 2022 er Brejning Efterskole helt ny for mig. 

Jeg har valgt netop denne efterskole, da jeg allerede ved første besøg oplevede den gode stemning, alle de glade smil, den stærke fællesskabsånd med plads til alle, de 1000 forskellige aktiviteter, events, gimmicks og ikke mindst elevbårne projekter, der udfolder sig her samt en seriøs og spændende undervisning.

Alle medarbejdere har et kæmpe engagement, de brænder for Brejning Efterskole og for de unge og gør gerne en ekstra indsats for dem.

Jeg kan allerede nu se, at skolens værdier om ansvar, fællesskab og bæredygtighed udleves, der er handling på ordene. Blandet andet derfor er jeg stolt af at stå i spidsen for Brejning Efterskole. 

Læs mere
Henrik Vejsig

Viseforstander

Henrik Vejsig

hv@brejning.dk

Jeg er her, fordi jeg kramknuselsker efterskolelivet generelt, og den enorme frihed som livet på BE giver eleverne i særdeleshed. At forene den smukke natur, som omgiver skolen, med den ligeværdige samtale, vi udlever her, er ganske enkelt inspirerende.

Vi udlever, på mere end et plan, Christen Kolds tænkning om undervisning ”Et barn er ikke en flaske, der skal fyldes, men et bål der skal tændes”. Her på BE bliver der tændt mange mentale bål, og næsten lige så mange fysiske. Det er en fornøjelse at være en del af.

Henrik er viceforstander, studievejleder og underviser i valgfag.

Læs mere
Lone Holst

Forretningsfører

Lone Holst

kontor@brejning.dk

Det er skønt at have en hverdag, hvor jeg både er omgivet af unge mennesker med lyst på livet og en masse gode kolleger.

Derudover er mit eget arbejde meget afvekslende, så jeg – ligesom eleverne – både bliver udfordret intellektuelt og praktisk.

Lone vejleder i brug af skolens intranet.

Læs mere
Karin Jørgensen

Køkkenleder

Karin Marie Jørgensen

kokken@brejning.dk

Jeg kan godt kan lide at være og arbejde sammen med unge mennesker. Jeg ved, at vi er med til at gøre en forskel for dem ved at give dem vores nærvær, have tid til dem, lytte og arbejde sammen med de unge.

Karin er medarbejdernes repræsentant i bestyrelsen.

Læs mere
Kirsten Sørensen

Køkkenassistent

Kirsten Sørensen

kontor@brejning.dk

Brejning Efterskole har en størrelse, hvor man lærer eleverne at kende. Jeg skal have hjertet med på det rette sted, og det er sammen med de unge mennesker, fordi jeg bliver glad af at være sammen med dem.

Læs mere
BILLEDE KOMMER SNART 300X300 1 Wpv 300X225 Center Center

Køkkenassistent

Katrine Søgaard Jensen

 

 

Læs mere
Kinga Wpv 300X225 Center Center

Serviceassistent

Kinga Walorska

kontor@brejning.dk

Jeg har fantastiske kollegaer og god ledelse. Ungdomsmiljøet passer mig godt, og så er det en ekstra bonus, at jeg har verdens bedste udsigt fra mit arbejdsplads.

Kinga hjælper til i køkkenet og passer godt på skolens områder både inde og ude.

Læs mere
Niels Baumann

Pedel

Niels Erik Baumann

nb@brejning.dk

Jeg gik på skolens 12. årgang (2008-09), blev siden udlært tømrer og er nu glad for at være tilbage i Brejning. Det er godt at arbejde med kolleger, der er gode ved hinanden og blandt elever, der vil noget med deres liv.

Niels underviser på udeskolen og i praktisk fag.

Læs mere
BILLEDE KOMMER SNART 300X300 1 Wpv 300X225 Center Center

Pedel 

Morten Kofoed

 

Læs mere
Birgitte Næsselund Nielsen

Lærer

Birgitte Næsselund Nielsen

bn@brejning.dk

Det der med, at nye ideer – anderledes, vilde og spændende ideer – bliver taget alvorligt. At ideerne kommer ud i virkeligheden og bliver realiseret af de unge selv – støttet og opmuntret af vi voksne. Sætningen: “Åh – det drømmer jeg om at prøve” – bliver hurtigt til: ” du har projektværktøjerne….make it happen” – og så gør de det.

Derfor er jeg på Brejning Efterskole – det er her, vi skaber det vi vil – fordi vi kan.

Birgitte underviser i dansk, tysk, engelsk, orienteringsløb og på Wellnesslinjen.

Læs mere
Amelie Winberg Dunham

Lærer 

Amelie Winberg Dunham

ad@brejning.dk

Fordi jeg brænder for friluftsliv og fællesskabsånden. Her er højt til loftet. Der er mulighed for at komme ud i naturen og få nogle vilde adventure-oplevelser, såvel som hyggelige stunder om lejrbålet. Fællesskabet er meget rummeligt – her er plads til alle. Eleverne er på – med masser af god energi. Det er dejligt at være med til at forme deres efterskoleår på Brejning.

Amelie underviser i engelsk, tysk, valgfag i kajak og træklatring og på Wellnesslinjen.

Læs mere
Christina Jørgensen

Lærer

Christina Jørgensen

cj@brejning.dk

Jeg elsker at være efterskolelærer. Dels fordi jeg aldrig ved helt præcis, hvad min dag bringer – og dels fordi det giver mig mulighed for at se flere aspekter af eleverne. Jeg ser dem udfolde sig fagligt i mine timer, og i fritiden kommer personligheden for alvor frem.

Det er skønt at opleve de unge mennesker, deres kreativitet og deres forskellighed komme til udtryk og være en del af den energi, som det afføder at være på skolen.

Christina underviser i dansk, engelsk, historie, boldspil og tegne-, male- og kreative valgfag.

Læs mere
Jakob Bjerg 2

Lærer

Jakob Bjerg

jb@brejning.dk

Fordi der er et helt fantastisk fællesskab, der bakker op. Og det gælder både blandt lærere og elever. Forskellighed er ikke et minus. Den et kæmpe plus, når fællesskabet er inkluderende og tillidsfuldt.

Jeg tror ikke på, at der kommer noget godt ud af at pakke mennesker ind i vat. De skal møde verden med alle de glæder og udfordringer, det giver. På BE får eleverne reel mulighed for at praktisere learning by doing. Det være sig både ved selv at gøre sig erfaringer med projektledelse. Men det handler også om helt lavpraktiske ting i hverdagen. Man bliver ikke et bedre menneske og kommer ikke til at gøre en forskel ved, at andre mennesker løser alle udfordringer for en.

Jakob underviser i Fysik, historie og på adventurelinjen.

Læs mere
BE Ansatte Lars Wpv 300X225 Center Center

Lærer

Lars Gjerløw Jørgensen

lj@brejning.dk

Jeg tror på, at “learning by doing”, gode oplevelser, ansvar og friluftsliv er med til at støtte op om den læring, der skal ske på en skole. Jeg kan lide at arbejde på Brejning Efterskole, fordi jeg får så meget igen fra mit arbejde; godt humør, fede oplevelser, tillid og stor variation og handlemulighed. Jeg glæder mig altid til at tage på arbejde.

Lars underviser i fysik/kemi, matematik, geografi, klatring, naturfagsprojekt og på Outdoorlinjen.

Læs mere
Ina Skifter

Lærer

Ina Skifter

is@brejning.dk

Læs mere
René Kongsted

Lærer

René Kongsted

rk@brejning.dk

Her er højt til loftet, og der er en bred vifte af elever med mange forskelligheder. Det gør hverdagen farverig og afvekslende.
Hverdagen bliver favnet med smil og gåpåmod fra elever og lærere. Opbakningen er stor til de tilbud, der er på skolen, om det er valgfag eller weekend-arrangementer.
Dette engagement smitter af på eleverne, og deres udbytte af undervisningen er stort. Når elever har et ønske om en vild idé, er der ikke langt fra ide over projektplan til handling. De får værktøjerne til at skyde et projekt i gang og får derved en reel mulighed for at føre deres ideer ud i livet.

René underviser i fysik/kemi, matematik, naturfagsprojekt, idræt, MTB, cykelværksted og på Outdoorlinjen.

Læs mere
Rie Møller Buchhave

Lærer 

Rie Møller Buchhave

rb@brejning.dk

Fordi her er det umulige muligt. Hvert skoleår er sit eget og skabt af de mennesker, der går rundt og kaster ideer op og griber mulighederne for at gøre det til deres sted.

Alle har noget at kaste i forandringsmaskinen Brejning Efterskole; lige fra gakkede indslag i hverdagen til ambitiøse projekter, der også bevæger sig ud over skolens umiddelbare rammer. Skolens og elevernes gode navn og rygte står på spil. Her kan ryge en god nattesøvn og adrenalinet ruller hos både elever og lærere, men det er det hele værd. Verden og eleverne er ikke helt den samme dagen og året efter.

Rie underviser i dansk, sejlads, kajak, idemageri og Outdoor. Rie har desuden dansk for elever med skrive- og stavevanskeligheder.

Læs mere
Jacob Lomholt Christensen

Lærer

Jacob Lomholt Christensen

jc@brejning.dk

 

Er pt. på Barsel

Læs mere
Sofie Værum Toft

Lærer

Sofie Værum Toft

st@brejning.dk

Jeg kan så godt lide at være ude i naturen, da den ikke mener noget om os…

Hos BE er naturen i fokus, og jeg tror på, at mødet i, mod og med naturen er med til at udvikle eleverne til selvstændige og nysgerrige individer.

Her er højt til loftet, plads til alle og humøret i top. Jeg møder eleverne helt tæt på. Det at være med til at give dem et uforglemmeligt år, hvor venskaber blomstrer, og minder foreviges, er bare nogle af grundende til, at jeg er blevet efterskolelærer på BE.

Sofie underviser i dansk, valgfagene kajak og kano samt på Adventurelinjen.

Læs mere
Martin Eske

Lærer

Martin Eske

me@brejning.dk

Læs mere
Stella Godskesen

Weekendtilsyn

Stella Godskesen

sg@brejning.dk

Læs mere
Claus Hauch Fenger

Lærer

Claus Hauch Fenger

Læs mere
BE Ansatte Johnnielvstrøm Wpv 300X225 Center Center

IT-ansvarlig

Johnni Elvstrøm

je@brejning.dk

Det jeg rigtig godt kan li’ ved at arbejde på Brejning Efterskole er et miljø, hvor jeg føler mig velkommen – hvor jeg frit kan drøfte ting, og hvor jeg bliver taget seriøst. Der tages desuden god hånd om én både i hverdagen og til alle de rigtigt spændende og specielle arrangementer.

Johnni sørger for, at både elever og ansatte har velfungerende IT-systemer.

Læs mere
Profilbillede JT Rotated Wpv 300X225 Center Center

Weekend – og tilsynslærer

Jonathan Troense

kontor@brejning.dk

På Brejning findes en helt speciel magi, som ikke findes andetsteds. Her er der aldrig tvivl om, at eleverne er ét stort fællesskab. Jeg er helt tosset med den energi, jeg altid møder ind til. I hver eneste krog af skolen emmer det altid af ”Her går vi all-in-stemning” – om det så drejer sig om at redde verden eller skabe det fedeste MGP-arrangement, er sådan set underordnet. At få lov til at støtte det, og se til mens de unge mennesker bliver små voksne med holdninger, humor og hvad der ellers hører til, er ganske fantastisk. Og så er det jo kun et plus, at de unge mennesker aldrig er blege for at lave fis med lærerne – det giver anledning til smil i bilen hele vejen hjem.

Læs mere
Søren Johansen Madsen

Pedel

Søren Johansen Madsen

smj@brejning.dk

 

Er pt. på barsel

Læs mere
Daniel Wpv 300X225 Center Center

Weekend – og tilsynslærer

Daniel Lilja Frykman

dlf@brejning.dk

Jeg elsker den energi eleverne har. Jeg elsker at arbejde med den energi – uanset om det handler om undervisning, linjefag eller en af de mange andre aktiviteter, vi laver på Brejning Efterskole. Den energi er svær at finde andre steder. Og at møde den hver dag er en ren fornøjelse.

Derudover elsker jeg friluftsliv og adventure. Så at få lov til at arbejde med det og at give den begejstring videre, gør min hverdag på Brejning Efterskole til noget særligt.

Daniel er weekend- og vagtlærer på BE.

Læs mere
Vd Wpv 300X225 Center Center

weekend- og tilsynslærer

Valdemar Dahlgaard

 

På Brejning Efterskole og efterskole generelt kan man noget helt særligt. Man kommer ind på hinanden på et noget dybere plan – både som lærer og elev – og man er med til at rykke på hinanden.

Jeg er så glad for, at jeg på Brejning Efterskole får lov til at give mine elever mulighed for at tage chancer, mulighed for at fejle, og mulighed for at lykkes i projekter, store som små.

Læs mere
Img 1967 3 Scaled Wpv 300X225 Center Center

Weekend – og tilsynslærer

Emilie Vindfeldt-Bottke

kontor@brejning.dk

Det er dejligt at være et sted, hvor der er højt til loftet, plads til skøre påfund, og hvor både eleverne og personalet tør drømme stort.  Man får energi af at være her,  og så kan det jo kun skabe glæde hos en, at man får lov til at opleve, hvordan de unge mennesker rykker sig hurtigere i fællesskab, og hvordan det lykkedes dem at skabe det ene vilde projekt efter det andet. Gang på gang bliver jeg bekræftet i, at Brejning Efterskole kan og gør noget helt specielt.

Emilie er weekend- og vagtlærer.

Læs mere
207A3250 E1502095585643 Wpv 300X225 Center Center

Weekend – og tilsynslærer

Nanna Freja Christiansen

kontor@brejning.dk

Jeg nyder at arbejde på en skole, hvor der er højt til loftet, uanset om du er elev eller ansat. Her er plads til at drømme stort, udfordre sig selv i det små og udforske frihed under ansvar. Jeg er vild med elevernes umiddelbarhed – om det gælder dansen til opvasken i køkkenet eller en stafet i affaldscontainerne. Jeg kan altid forvente at høre deres reaktion, så vi sammen kan gøre det hele 10 procent bedre.

På Brejning Efterskole sker der noget helt specielt, når det ikke længere er 115 individer, vi har boende, men eleverne er blevet til ét rungende fællesskab, der skaber plads og rum til alle.

Nanna Freja har aften- og weekendvagter, og så hjælper hun i køkkenet.

Læs mere
BILLEDE KOMMER SNART 300X300 1 Wpv 300X225 Center Center

Weekend – og tilsynslærer

Emma Hald Simonsen

kontor@brejning.dk

at kunne bidrage en lille smule til den rivende udvikling, de unge går igennem, er meget priviligeret.

Emma er weekend- og tilsynslærer.

Læs mere
BILLEDE KOMMER SNART 300X300 1 Wpv 300X225 Center Center

weekend -og tilsynslærer

Liv Frankel Goul

kontor@brejning.dk

Læs mere
SEG

Weekend – og tilsynslærer

Simon Grønning 

kontor@brejning.dk

Læs mere
BILLEDE KOMMER SNART 300X300 1 Wpv 300X225 Center Center

Lærer og UU-vejleder

Lene Andersen

la@brejning.dk

Læs mere
BILLEDE KOMMER SNART 300X300 1 Wpv 300X225 Center Center

Lærer

Sissel Maria Eg Staugaard

Sme@brejning.dk

Læs mere
Vis flere
Vis færre