Brejningefterskole2021 06006

Efterskolernes Aften

Er det svært at finde den rigtige efterskole? Kom forbi til Efterskolernes Aften og bliv klogere på, hvad et efterskoleår på Brejning Efterskole kan byde på.

Brejningefterskole2021 03576

Efterskolernes Aften

På Efterskolernes Aften står vi klar til at vise jer rundt på skolen og besvare alle jeres spørgsmål. Nuværende og tidligere elever vil tage jer med ind i daglidagen og fortælle mere om, hvorfor de valgte Brejning Efterskole, hvad der har overrasket dem og hvad de har fået med fra året på skolen. Herudover vil vores forstander - Lone Frankel Goul – fortælle om ægte ansvar og friluftslivets rolle i hverdagen.

Kom og bliv klogere på, hvad det vil sige at være elev på Brejning.

Brejningefterskole2021 06918

Hvad hvis vi ikke kan komme til Efterskolernes Aften?

Der er mange muligheder for at besøge os ud over Efterskolernes Dag.

Efterskolernes Dag

På Efterskolernes Dag hører I selvfølgelig mere om undervisningen, linjefagene og hverdagen. Men I får også en unik chance for at opleve, hvordan det egentlig er bo, leve og lære på vores skole. Tag jer gerne tid til at gå rundt og opleve stemningen. Tag en løs snak med vores nuværende elever og udnyt dagen til at blive sikker på mavefornemmelsen.

Informationsaftener på Brejning

Året rundt holder vi en række informationsaftener på Brejning og i flere af landets byer. Her har I mulighed for at stille alle jeres gode spørgsmål. Vi kaster lys på hverdagen, på efterskolelivets meningsfulde udfordringer og glæder – og på skolens grundlag, pædagogik og ambitioner.

Hold øje med vores Facebookside, hvor vi løbende annoncerer, når nye informationsaftener er lagt i kalenderen.

Rundvisning

Døren står altid åben på Møllegårdsvej 1 i Brejning, og I er meget velkommen til at kigge forb og blive vist rundt af vores nuværende elever.  På en rundvisning på en hverdag vil I kunne opleve skolens hverdagsstemning, og I vil få en snak med en af vores lærere eller forstanderen.