Lad os grave maden ned
Udenfor shelteren vælter regnen ned mod græsset på marken og shelterens tag. Herinde er det idéerne, der vælter ned på papirerne.
”Vi skal have mega-over-sindssygt-meget kakao med. Mindst 80 kg,” bliver der sagt.
”Det skal være en total hård Ranger tur,” står der på det ene papir.
Outdoorholdet er blevet opdelt i mindre grupper, der skal komme med ideer til den kommende outdoortur. Det kan vel næppe overraske, at min gruppe der nu ligger i shelteren, er overbefolket af drenge der ikke kan lade være med, at finde på vilde idéer.
Tre dage med to overnatninger
I løbet af december skal vi, på outdoorholdet, afsted på en tur der spænder over tre dage, med to overnatninger. Nogle af kravene til turen er, at…
- Vi skal gå mindst 25 km (i alt)
- Vi skal sove hver for sig, en af nætterne i en skov, på den anden side af Vejle Fjord
- Vi skal sove udenfor på hele turen, og selv sørge for at arrangere al mad og overnatning
For mit vedkommende er de krav ”a walk in the park” (altså, det er til at overleve), og det er det vist også for de fleste andre på holdet. Uden at pynte alt for meget på os selv, så holder vi godt sammen på holdet, og vi elsker at være udenfor og lave vilde ting.
Til køkkenet folkens
Da vi er færdige med at skrive ideer på papir i shelteren, samles vi med de andre grupper. Alle fortæller, hvad de har fundet på. Grupperne går igen hver til sit, for at planlægge en bestemt del af turen. Min gruppe skal stå for maden og sætter straks kurs mod Skovens køkken. Jonathan, en af de andre i gruppen, mumlede vist også noget om kaffe og varme, og så var vi jo helt solgt.
Kaffemaskinen brygger på livet løs, imens vi bænker os i køkkenet og optages af, at snakke om alt den lækre mad vi gerne vil have lavet og, hvordan det skal foregå. Vi er så opslugte, at vi næsten glemmer alt om kaffen.
Nogle har foreslået, at vi graver maden ned, og så skal der være skattejagt for at finde den. Andre har foreslået, at vi skal lave en stor middag en af aftenerne. Det lyder alt sammen fornuftigt i mine ører, og til sidst får vi udformet en udmærket plan over, hvad vi gerne vil have at spise og hvordan det skal foregå.